2014. szeptember 7., vasárnap

Hogyan is kezdtem el a street workout-ot?

Anno általános iskola 7. osztályáig kő kemény 80kg-t nyomtam a magam 165 cm-ével. Tehát nem voltam egy vékony gyerek. Aztán 8. osztályban elkezdtem rohamosan nyúlni és jött egy égi sugallat, hogy menjek el edzeni.

Nem is gondolkodtam rajta sokat lementem az itteni edzőterembe és 1 hónapig össze-vissza mindent csináltam ami létezett. Majd szép lassan beállt a rendszer olyan szintre, hogy egy kemény évet le is húztam abban a kis edzőteremben. 

Elmentem középiskolába és más dolgok is foglalkoztattak. Itt jött képbe a kick-box. Nagyon megtetszett ez a sport ám ezt kisebb nagyobb kihagyásokkal körülbelül 10 hónapig csináltam. Természetesen hobbi szinten. Ám nem tudtam rendesen beosztani az időmet így azt is abbahagytam. Volt egy kisebb kihagyás az egész sportolás terén.

Aztán Iker barátom küldött egy linket, ahol ilyen-olyan emberek zászlót csinálnak, húzódzkodnak egy kézzel, lépcsőznek és mindenféle akrobatikus mutatványokat csinálnak ami nekem személy szerint megtetszett.

A régi iskolánk mögött találtunk egy helyet ami kapóra jött nekünk az edzés szempontjából. Mondjuk nem feltétlen edzésre lett kitalálva, de mi feltaláltuk magunkat. A neten néztünk különféle gyakorlatokat és igazából így kezdtük el az alapoktól. Nekem nagyon tetszik ez az egész bár még van mit fejlődnünk és beszélhetek Iker barátom nevében is.

Nincs kifogás! Üdv: Ricsi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése